Resnično VODOODPORNA MASKARA, ki preživi VSE

11:41:00

Ojla!

Bi človek mislil, da izbira vodoodporne maskare sploh ne bo težka - konec koncev ima vsak brand svojo verzijo, ali pa celo več teh. Se pa zatakne pri kvaliteti!

Če se maskara vseeno paca, ali pa za sabo pušča črne pikice (te so posledica suhosti maskare, ki se drobi), to ni to!
Stranke, kot so neveste, njihove mame in družina, skoraj zagotovo spustijo kakšno solzo sreče na poročni dan, pa tudi dež ni izključen, zato s ponosom povem, da sem po vseh neuspelih nakupih končno našla maskaro, ki se ne premakne!

Estee Lauder, firma ki jo že sicer veliko uporabljam in prisegam na njihove tekoče pudre, ima v asortimanu tudi tale zaklad: Sumptuous Waterproof Bold Volume Lifting maskaro, ki nima le dolgega imena, ampak tudi dolgo obstojnost. ;)


Trepalnice krasno priviha ter naredi odličen volumen - kar me je motilo pri ostalih vodoodpornih maskarah (na primer Max Factor 2000 Calories Waterproof ali Artdeco All in one waterproof) je med drugim tudi pomanjkanje učinkovitosti. Kljub večim plastem maskare, volumna od nikoder!

Super so obnese tudi na vseh, ki imajo kratke trepalnice ter vse, ki jim trepalnice rastejo zelo naravnost in nimajo lepe privihanosti (v tem primeru predlagam uporabo skupaj s kleščami za trepalnice). V soboto je prestala vse hude preizkušnje: vlago v zraku, dež, jok (ne le par solzic) in se odlično odrezala!

Razlika je očitna!

Za tiste, ki iščete maskaro za vsak dan, je zelo dobra tudi navadna različica Sumptuous maskare, ki je prav tako dolgoobstojna. Vsakodnevna uporaba vodoodporne maskare namreč lahko izsuši oči in trepalnice, saj so sestavine toliko bolj agresivne, zato jo raje prihrani za kakšno posebno priložnost. :)

Maskara je na voljo v črni in rjavi barvi in je na voljo v Mullerjih, ki držijo linijo Estee Lauder, za dobrih 30 €, oziroma prek spleta na Salma.si ali parfumi.eu, kjer je tudi nekoliko cenejša.

Se grem mazat, da bom imela trepalnice za veter delat. ;)

- Maja


You Might Also Like

0 komentarji

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.

Subscribe